Cjenik e-mail marketinga

Za bolju prodaju i konverzije

POVEĆAJTE BROJ POTENCIJALNIH KUPACA ILI KLIJENATA STVARANJEM E MAIL LISTE KONTAKATA

Pomoći ćemo vam da povećate broj potencijalnih kupaca pomoću e mail liste kontakata. Osmislit ćemo posebne ponude, promocije i poklone kojima ćete zainteresiranu ciljanu publiku. Integrirat ćemo i privlačan „poziv na djelovanje“ na Vašoj web stranici kako biste brže došli do ciljane publike.

Započnimo

cijena email marketinga

Opis slike: Primjer „poziva na djelovanje“

ZAINTERESIRAJTE POTENCIJALNE KUPCE I KLIJENTE KVALITETNIM SADRŽAJEM E POŠTE

PRIVLAČAN I KVALITETAN SADRŽAJ E POŠTE

U mjesečni cjenik e mail usluga uračunato je osmišljavanje sadržaja, slanje sadržaja kao i dizajn Vašeg newslettera (biltena). Upoznat ćemo se s djelatnošću s kojom se bavite kako bismo mogli kreirati e- mailove koja će dodati vrijednost Vašem poslovanju.

Vi se slobodno opustite, a mi ćemo se potruditi čim više zainteresirati Vaše potencijalne kupce i klijente.

cijena email marketinga

Opis slike: Primjer newslettera (biltena)

email marketing cijena

Opis slike: Primjer automatskog slanja e-mailova

Zatražite neobavezujuću ponudu

POBOLJŠAJTE ISPORUKU E POŠTE I IZBJEGNITE SPAM FOLDER

POBOLJŠAJTE ISPORUKU E MAILOVA

Isto tako, naša usluga uključuje i odražavanje Vaše e mail liste. Što to znači? To znači da ćemo pronaći kontakte koji su se upisali na Vašu listu, a koji više nisu aktivni. Takve ćemo kontakte sklanjati s liste kako bismo Vas spasili od bespotrebnog trošenja sredstava. No, to će Vam pomoći i uspješnijoj isporuci e mailova kao i u izbjegavanju toga da e mailovi stignu u spam folder zbog čega ih kontakt ne bi primijetio

100 % prilagođene cijene svakom poslovanju
Fleksibilne cijene kako biste dobili samo ono što Vam je potrebno

CJENIK E-MAIL MARKETING USLUGA

Naše cijene e mail marketing usluge kreću se već od 200,00 € pa naviše na mjesečnoj bazi. Cijena se c izračunava prema Vašim potrebama i ovisi o količini e mailova koje šaljemo mjesečno kao i o broju e mail lista koje stvaramo i održavamo. Cijena ne uključuje korištenje softvera za automatsko slanje e mailova (autoresponder) osim ako ne koristite jedan od naših preporučenih. Cijena usluge e mail marketinga također ne uključuje troškove bilo kakve vrste reklama na tražilicama ili društvenim mrežama, a koje se tiču povećanja e mail liste konatkata. Vrijednost naše usluge e mail marketinga sastoji se u tome da steknete veće povjerenje kod potencijalnih kupaca ili klijenata te tako ubrzate prodajni proces te uštedite vrijeme i izbjegnete glavobolju u pokušaju da to sve implementirate sami.

Zatražite neobavezujuću ponudu

Nekoliko razloga zbog kojih klijenti vole naše usluge

Ugovori su nisko rizični

Nakon prvih mjesec dana korištenja naših usluga, ako ste zadovoljni, potpisujemo početni ugovor u trajanju od 3 mjeseca. Nakon što istekne ugovor od 3 mjeseca, naše se usluge odvijaju ponovno mjesec po mjesec, bez ugovora. Imate opciju otkazati u bilo kojem trenutku u roku od 30 dana naše usluge ako slučajno niste zadovoljni. Međutim, imajte na umu da u većini slučajeva naši klijenti vide značajnije rezultate u prvih 3-6 mjeseci.

Dobivate više za uloženi novac

Trošenje čitavog proračuna na agencije je poput kupnje aviona bez krila. Mi smo prilagodili cijene pisanja sadržaja za web stranicu kako bi odgovarale budgetu svakog poduzetnika. To Vam omogućuje da smanjite troškove firme tako što nećete morati na puno radno vrijeme plaćati zaposlenika već taj posao možete prepustiti nama s iskustvom i znanjem.

Mi smo full service tvrtka za Internet marketing

Ne pružamo Vam samo usluge marketinga putem e maila već Vam nudimo cjelovita rješenja za rast Vaše tvrtke. Nudimo i oglašavanje putem društvenih mreža, Google-a (GoogleWords), vođenje i održavanje društvenih mreža odnosno marketing putem društvenih mreža. Preporučujemo Vam usluge tvrtka koje pružaju full service kako bi Vam pomogle u cjelokupnoj online marketinškoj strategiji.

IMATE DODATNIH PITANJA?
Rado ćemo vam pomoći

Obrazac za kontakt

    Izbornik