CJENIK IZRADE WEB STRANICA

Izrada atraktivnih web stranica
na kojima će Vaši posjetitelji obožavati provoditi vrijeme

Naše web stranice imaju poboljšano korisničko iskustvo i funkcionalni dizajn

Svjesni smo činjenice da je posjetiteljima dovoljno samo 5 sekundi da odluče hoće li vjerovati u ono što nudite ili će potražiti neku drugo web mjesto i tvrtku. Zbog toga su izgled web stranice i funkcionalnost odlučujući čimbenici. Koristimo najsuvremenije tehnologije za izradu web stranica kako bismo Vaše posjetitelje zadržali i pomogli Vam u izgradnji povjerenja kod ciljane publike. Svaku smo web stranicu kreirali s glavnim ciljem, a to je pružanje korisničkog iskustva koji će Vaši posjetitelji obožavati. Zbog toga ćemo proučiti vrstu poslovanja kojim se bavite i Vašu ciljanu publiku kako bismo kreirali web stranicu koja donosi pozitivne rezultate.

Primjer blog članka sa slikom

Kontaktirajte nas

RESPONZIVNI WEB DIZAJN

Koji će vam može pomoći poboljšati poslovanje
IZGLED PRILAGODLJIV UREĐAJIMA DANAŠNJICE

Više od polovice svih internetskih aktivnosti odvija se putem mobitela. Zbog toga bi se izgled web stranice trebao prilagoditi bilo kojem uređaju, bez obzira na veličinu. Za Vas izrađujemo web stranice čiji je izgled prilagođen mobitelima, stolnim računalima, tabletima.

WEB STRANICE SPREMNE ZA PRODAJU

Svjesni smo Vašeg glavnog cilja kada je u pitanju izrada web stranice-da Vas potencijalni kupci ili klijenti kontaktiraju odnosno da prodate ono što nudite. Zbog toga, posebnu pažnju posvećujemo ugradnji marketinških aktivnosti na web stranicu koje bi mogle čim više Vaših posjetitelja pretvoriti u kupce ili klijente. Te marketinške aktivnosti, između ostalog, uključuju veliku brzinu otvaranja Vaše web stranice u preglednicima, optimizaciju za tražilice (SEO) te ugradnju optimiziranih „poziva na djelovanje“ kako bi Vaši posjetitelji lako pronašli ono što im je potrebno.

Izrada web stranice-cijena

Naši paketi za izradu web stranice počinju već od 800€. To uključuje početni dizajn Vaše web stranice kao i prvih 5 stranica. Cijena dodatnih stranica određuje se prema zahtjevnosti izrade i dodatnim značajkama. Obično nam je potrebno 20 radnih dana od primitka zahtjeva za isporuku Vaše nove web stranice. Uz sve to, imate mogućnost maksimalno 3 revizije Vaše web stranice bez dodatnih troškova. Nakon što Vam izradimo web stranicu, možete je samostalno održavati imate li potrebno znanje. Nemate li potrebno znanje, mi Vam nudimo usluge mjesečnog održavanja.

Primjer kontakt forme koju možemo ugraditi i na Vašu web stranicu

Za više informacija i konačnu ponudu, slobodno nas kontaktirajte.

Obrazac za kontakt