VOĐENJE / ODRŽAVANJE DRUŠTVENIH MREŽA – CIJENA

Što ako biste uz marketing na najvećim svjetskim platformama došli do što većeg broja ciljane publike?

OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Ključna stavka pri kreiranju naših reklama je pomoći vam da dođete do potencijalnih kupaca ili klijenata koje ZANIMA ono što nudite.

CILJANA PUBLIKA + VAŠI PROIZVODI ILI USLUGE=USPJEH

Naše znanje i iskustvo vaše poslovanje vodi do CILJANE PUBLIKE odnosno do onih ljudi koji već traže usluge ili proizvode koje nudite, samo je potrebno zaokupiti njihovu pažnju. Zbog toga je marketing putem društvenih mreža trenutno jedan od najučinkovitijih načina oglašavanja današnjice.

Marketingu na društvenim mrežama pristupamo malo drugačije od drugih tvrtka jer spajamo moćne uvide, kreativnu strategiju i psihologiju kupnje kako bismo isporučili što kvalitetniju uslugu.

oglasavanje-na-drustvenim-mrezama-cijena2

Da, želim započeti s marketingom  na društvenim mrežama

Neka i vaše poslovanje uoče već danas potencijalni klijenti ili kupci.

Naše su cijene za oglašavanje na društvenim mrežama PRILAGOĐENE vašem poslovanju i budgetu kako biste dobili isključivo ono što vam je potrebno.

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA (CIJENA) i ODRŽAVANJE DRUŠTVENIH MREŽA (CIJENA)

Mjesečna cijena vođenja i održavanja društvenih mreža počinje već od 500,00 € mjesečno. Mjesečna cijena ovisi o broju društvenih mreža kojima upravljamo, o broju tjednih objava te o vašim specifičnim zahtjevima i željama. Mjesečna je cijena naša naknada za obavljanje usluga u vaše ime. Drugim riječima, to je kompenzacija za vrijeme utrošeno na održavanje i vođenje društvenih mreža. Napominjemo kako cijena vođenja i održavanja društvenih mreža ne uključuje usluge oglašavanja na društvenim mrežama.

Uz naše iskustvo i znanje, jedna od vrijednosti naših usluga je u tome što će Vam uštedjeti vrijeme i novac tako da se Vi možete posvetiti drugim aspektima poslovanja koji zahtijevaju Vašu pažnju.

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA (CIJENA) i ODRŽAVANJE DRUŠTVENIH MREŽA (CIJENA)

Iznos mjesečnog budgeta je Vaš izbor. Na njega ne obračunavamo naknadu. Mjesečnu naknadu obračunavamo isključivo na razvijanje i upravljanje društvenim mrežama. Društvene su mreže koncipirane tako da vam naplaćuju želite li da vas vidi čim veći broj ljudi. S obzirom na to, što vam je veći mjesečni budget za oglašavanje, to su i bolji rezultati.

Želite li da vam pošaljemo  ponudu za vođenje i upravljanje društvenim mrežama prilagođenu Vašem poslovanju?

oglašavanje-na-drustvenim-mrezama1

VAŠ JE USPJEH NAŠ PRIORITET.

PREDNOSTI NAŠIH USLUGA
• 24/7 praćenje i analiza vaše stranice na društvenim mrežama
• izrada jedinstvenog sadržaja za vaše poslovanje
• šaljemo kalendar sa sadržajem na autorizaciju prije objave
• bez dugoročnih nepovoljnih ugovora
• znanje, iskustvo i stalna edukacija

Imate li pitanja?

Pročitajte ove odgovore jer važno je da ste informirani!

Profesionalno i educirano osobolje za društvene mreže

Jednom kada se odlučite za naše usluge vođenja i održavanja društvenih mreža, vaš glavni kontakt bit će osoba edcuirana za društvene mreže koja će kreirati strategiju na temelju vaših želja i ciljeva te je realizirati.

Postavljanje korisničkog računa na društvenim mrežama

Na početku suradnje, kreirat ćemo vam korisnički račun odnosno stranicu na društvenim mrežama, a ako već imate postojeću, optimizirat ćemo je kako bi bila uspješnija.

Stvaranje sadržaja i grafike

Za razmatranje i razvijanje najbolje moguće strategije sadržaja na društvenim mrežama potrebno je odvojiti neko vrijeme. Od nas možete očekivati sadržaj koji je usmjeren na vašu tvrtku, a koji informira odnosno educira vašu publiku, nadahnjuje ili zabavlja kako bismo je zainteresirali. Ovakva kombinacija sadržaja omogućuje da vaša ciljana publika uistinu razumije vrijednost onoga što nudite. Ohrabrujemo svoje klijente da nam pošalju sve slike i videozapise koje imaju kako bismo ih mogli iskoristiti na najbolji mogući način. Nemate li važeći materijal-nema problema. Proučit ćemo vrstu industrije kojom se bavite kako bismo vam pružili najbolji mogući sadržaj dok se vi usredotočujete na druge aspekte poslovanja.

Rast ciljane publike na vašim na društvenim mrežama

Od izuzetne nam je važnosti da ciljana publika primijeti vaše poslovanje. Postoje dva načina na koji se odvija rast broja pratitelja na društvenim mrežama: organski i putem plaćenog oglasa. Koristimo oba načina kako bi vaše poslovanje imalo što bolju online vidljivost.

Oglašavanje na društvenim mrežama

Prije izrade vaših oglasa, provodimo opsežno istraživanje kako bismo odredili najbolju publiku za vašu tvrtku na temelju interesa, demografije, statusa, ponašanja i više. Zatim izrađujemo tekst oglasa i vizualne elemente kako bismo osigurali da su vaši oglasi ciljani samo na ljude koji će najvjerojatnije izvršiti konverziju.

Google Ads oglašavanje

Oglašavanje na Googleu ili YouTubeu postavlja vas točno ispred očiju potencijalnih kupaca u trenutku kada traže poslovanje kao što je vaše. Zato stvaramo pravovremene i privlačne oglase te analiziramo ključne riječi, pratimo uspješnost kampanje i optimiziramo je kako biste se što bolje prredstavili ciljanoj publici i povećali prodaju.

Praćenje komentara, odgovaranje na pitanja i gradnja reputacije vaše tvrtke

Toliko mnogo tvrtka ne shvaća štetnost posljedica koje loše recenzije na društvenim mrežama mogu prouzročiti. Situaciju dodatno pogoršava kada se na njih ne odgovori pravovremeno. Pobrinut ćemo se da se na sve recenzije, komentare i pitanja u vezi onog što nudite pravodobno i strateški odgovora.

Komunikacija na mjesečnoj bazi

Vaše zadovoljstvo i uspjeh naš je cilj. Zbog toga ćete imati na mjesečnoj bazi zakazane pozive kako bismo zajedno razmotrili trenutne rezultate i smjer kojim se krećemo. Ako ste na području Zagreba, u cijenu usluge je uključen i posjet vašoj tvrtki umjesto komunikacije telefonom, ako vam je tako prihvatljivije.

Analiza i izvještaj

Svakih mjesec dana, dobit ćete pojašnjenu analizu i izvještaj o tome kako napreduje vaša kampanja. Analizu možete zatražiti i na tjednoj bazi.

Još uvijek imate pitanja?
Kontaktirajte nas bez obaveza

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA (CIJENA) + ODRŽAVANJE DRUŠTVENIH MREŽA (CIJENA)=potpuna prilagodljivost vašem poslovanju

Obrazac za kontakt