CIJENE ZA OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA – prilagođene vašem poslovanju

Oglašavanje koje donosi REZULTATE

Što ako već danas možete otvoriti vrata naprednijim mogućnostima oglašavanja putem promocije na društvenim mrežama?

OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Oglase na društvenim mrežama kreiramo tako da se prikazuju isključivo publici koju želite za potencijalne klijente ili kupce.

Zbog toga oglašavanje na društvenim mrežama spada u najpovoljnije i najefikasnije oblike oglašavanja koji trenutno postoje.

No, za kvalitetnu i profitabilnu reklamnu kampanju potrebno je iskustvo i određeno znanje jer se u suprotnom sredstva nepotrebno rasipaju.

cijena za oglašavanje na društvenim mrežama

Za klijentove je usluge u dva tjedna saznalo 12.163 ljudi koji spadaju u ciljanu publiku putem našeg oglasa na Facebook-u

Da, želim se početi oglašavati na društvenim mrežama

Omogućite ciljanoj publici da što prije upozna vaše proizvode ili usluge

Poboljšajte povrat uloženih sredstava u marketing pomoću naših usluga oglašavanja na društvenim mrežama. Svoje ćemo znanje i iskustvo iskoristiti kako bismo vam pomogli u tome. Većina je naših klijenata iskusila veću učinkovitost ovakvim načinom oglašavanja. Zato prestanite rasipati novčana sredstva i krenite se oglašavati pomoću suvremenih kampanja što prije.

Vaše proizvode i usluge predstavljamo putem privlačnih oglasa!

Naše su cijene za oglašavanje na društvenim mrežama PRILAGOĐENE vašem poslovanju kako biste dobili isključivo ono što vam je potrebno.

CIJENA USLUGA ZA OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Cijena usluga za oglašavanje na društvenim mrežama započinje već od 200,00EUR mjesečno. Mjesečna cijena ovisi o broju društvenih mreža na kojima se želite oglašavati te zahtjevima i složenosti kampanja. U nju ne spada izrada objava i sadržaja tijekom mjeseca.  Cijena usluga oglašavanja na društvenim mrežama naša je naknada za upravljanje reklamnim kampanjama koje uključuje razvoj, vođenje i optimizaciju. Drugim riječima, to je kompenzacija za vrijeme koje ćemo utrošiti na njeno kreiranje i upravljanje. Cijena ne uključuje budget za reklamiranje koji se direktno plaća platformi.

Zbog dugogodišnjeg iskustva, upravljati ćemo vašim reklamnim kampanjama na najbolji mogući način i pri tome vam slati mjesečne izvještaje. Vrijednost ove usluge je u tome što vam štedimo vrijeme i novac tako da se možete posvetiti drugim aspektima poslovanja.

OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Prilikom korištenja naše usluge za oglašavanje na društvenim mrežama morate odrediti vlastiti budget. Ne naplaćujemo naknadu za upravljanje budgetom. Naplaćujemo samo naše usluge razvijanja, upravljanja i optimizacije vaše kampanje. Preporučujemo da izdvojite najmanje 300€ mjesečno za oglašavanje (otprilike 10€ dnevno).

Društvene su mreže koncipirane tako da vam naplaćuju želite li da za vas sazna čim veći broj ljudi. S obzirom na to, što vam je veći mjesečni budget za oglašavanje, to su i bolji rezultati. Provest ćemo i vas kroz taj proces jednom kada postanete naši klijenti.

Želite li da vam pošaljemo  ponudu odnosno cijenu za oglašavanje na društvenim mrežama prilagođenu vašem poslovanju?

VAŠ JE USPJEH NAŠ PRIORITET!

• 24/7 praćenje vaše reklame na društvenim mrežama
• izrada originalnog i jedinstvenog sadržaja za vašu reklamu
• znanje, iskustvo, stalna edukacija

Nekoliko razloga zbog kojih klijenti vole naše usluge oglašavanja na društvenim mrežama

Imamo znanje i dugogodišnje iskustvo

Znanje, neprestana edukacija i dugogodišnje iskustvo pomažu nam da na najbolji način postavimo reklamne kampanje kako bi vaša ciljana publika pozitivno reagirala na njih. Spasite se od glavobolje i napora da sve to obavite sami. Oglašavanje putem društvenih mreža postaje sve složenije, unapređuje se neprestano i zato je dobro da taj dio posla ostavite nama koji svakodnevno pratimo trendove online marketinga.

Naknade za upravljanje su fiksne

Naše su cijene za oglašavanje na društvenim mrežama i upravljanje oglasima fiksne i ne rastu s povećanjem vašeg budgeta. Naša cijena za oglašavanje na društvenim mrežama odnosni se isključivo kompenzacija za znanje i vrijeme utrošeno na razvoj, praćenje i optimizaciju reklamne kampanje.

Ugovori su nisko rizični

Nakon prvih mjesec dana korištenja naših usluga, ako ste zadovoljni, nudimo početne ugovore u trajanju od 3 mjeseca. Nakon što istekne ugovor od 3 mjeseca, naše usluge se odvijaju ponovno mjesec po mjesec, bez ugovorne obaveze. Imate opciju otkazati u bilo kojem trenutku u roku od 30 dana. Nakon tih 30 dana otkazat ćemo sve usluge.

Želite li  ponudu odnosno cijenu za oglašavanje na društvenim mrežama prilagođenu vašem poslovanju?

Naše su cijene za oglašavanja na društvenim mrežama potpuno prilagodljive poslovanjima

Obrazac za kontakt

    Izbornik