Usluge e mail marketinga

Naše usluge e mail marketinga mogu Vam pomoći ubrzati prodajni proces. Što točno to znači?
To znači da ćemo umjesto Vas slati e mail poruke Vašim klijentima ili kupcima koje će ih poticati na kupnju onog što nudite. Kreirat ćemo zanimljive biltene i newslettere kako bi Vaša publika postala svjesnija Vaših proizvoda ili usluga. Također, slanje e-mailova možemo i automatizirati kako bismo Vam pomogli u povećanju potencijala Vaših ostalih marketinških aktivnosti. Preporučujemo Vam da iskoristite moć ovog pristupa marketinga uz naše iskustvo i znanje.

email marketing

Zašto e mail marketing?

Iako spada u starije marketinške tehnike, e mail marketing je još uvijek jedan od najboljih i najefikasnijih  načina promoviranja proizvoda ili usluga. Ovo je nekoliko najvažnijih razloga zašto biste e mail marketing trebali uzeti u obzir:

  • 91% potrošača provjerava svoju e mail poštu svakodnevno
  • potrošači preferiraju e mail marketing jer omogućuje komuniciranje na privatnoj osnovi
  • potrošači vole primati promotivni sadržaj od tvrtki čije proizvode ili usluge vole
  • stopa povrata uloženih sredstava u e mail marketing je vrlo visoka
  • 1/3 potrošača je zahvaljujući e-mail marketingu kupila proizvode ili usluge

Vaši potrošači provjeravaju svoju e-poštu svakodnevno i vole čitati promotivne e mailove tvrtka čije im se usluge ili proizvodi sviđaju. No, vole ih čitati samo ako su kvalitetnog i vrijednog sadržaja. Mi Vam možemo pomoći u kreiranju e mailova koje će Vaša publika obožavati.

email marketing usluge

Želite li razvijati svoju tvrtku?
Stupite u kontakt sa stručnjakom za e-mail marketing

Naš proces marketinga putem e-maila

E-mail marketing strategija

Prvo ćemo za Vašu tvrtku definirati „tko“, „što“, „kada“ i „kako“. Drugim riječima, razvit ćemo jedinstvenu strategiju tako što ćemo istražiti Vašu publiku i odrediti ciljanu publiku. Razvit ćemo i strategiju pisanog sadržaja kako bismo utvrdili koja je poruka Vaše tvrtke odnosno onoga što nudite i na koji ćemo način dodati vrijednost tom sadržaju.

Usluge Email Marketing

E-mail marketing strategija

Kreiranje e-mail liste

Nakon toga, naša će tvrtka osmisliti strategiju za privlačenje ciljane publike kako biste kreirali vlastitu e mail listu kojoj ćete slati promotivne ponude. Ova se strategija provodi tako da darujete nešto pretplatnicima u zamjenu za to što će Vam ostaviti svoju e-mail adresu. Takvi bi pokloni trebali imati vrijednost za Vaše potencijalne kupce, a dolaze većinom u obliku besplatnih vodiča, popusta, e-knjiga i još mnogo toga. U suradnji s Vama, osmislit ćemo najbolji mogući poklon za Vašu publiku.

„Poziv na djelovanje“

Sljedeće što će naša tvrtka napraviti je implementirati na Vašu web stranicu „poziv na djelovanje“ što će rezultirati da Vaši posjetitelji postanu pretplatnici. Drugim riječima, svrha „poziva na djelovanje“ je kreiranje Vaše e mail liste. Tipični „poziv na djelovanje“ su zaglavlja s bannerima, pop-up prozorčići, posebna stranica na websajtu i slično (sigurno ste se puno puta na internetu susreli s njima).

agencija za marketing

Kampanje za oglašavanje

Kampanje za oglašavanje

Najbrži način da se ljudi počnu upisivati na Vašu e-mail listu je putem oglašavanja poklona koji im nudite zauzvrat. Zbog toga biste trebali upotrijebiti naše usluge oglašavanja na društvenim mrežama (to je polinkano sa stranicom za te usluge).

Naša će tvrtka oglašavati poklon koji nudite pute društvenih mreža kako biste skupili čim više pretplatnika koji će postati Vaši potencijalni kupci ili klijenti. Putem oglašavanja, publiku usmjeravamo na odredišno mjesto na Vašoj web stranici gdje se mogu upisati na Vašu e-mail listu

Softver za slanje e-mailova (autoresponder)

Naši su klijenti u mogućnosti koristiti preporučeni softver za automatsko slanje e-mailova. On se još naziva i autoresponder. Pomoći ćemo vam implementirati softver za automatsko slanje e-mailova i upisivanja potencijalnih kupaca na Vašu listu.

email marketing program

email bilten

E-mail bilteni

Kao stručnjaci za e-mail marketing, kreirat ćemo biltene (newslettere) koji odražavaju poruku Vašeg poslovanja. Sadržaj e-mailova koje šaljemo bazirat će se na višoj stopi klikova na određeno web mjesto i konverzija. Isto tako, sadržaj će biti edukativne, zabavne i promotivne naravi.

Održavanje e-mail listei

Također, održavat ćemo Vašu e-mail listu jer je jako važno neangažirane pretplatnike ukloniti s liste kako ne biste uzalud trošili sredstva. Ako Vaši pretplatnici ne reagiraju na sadržaj koji će primati, Vaši će im e-mailovi završiti u neželjenoj pošti. Kontinuirano ćemo pratiti angažman Vaših pretplatnika kako bismo listu održali angažiranom.

održavanje e-pošte

izvješćivanje e-poštom

Mjesečni izvještaj

Svaki ćemo Vam mjesec slati izvješće o performansama e-mail marketinga. Glavni mjerni podaci na koje se usredotočujemo su pretplatnici, stopa otvaranja mailova, postoci klikanja na željeno mjesto te konverzije. Pregledat ćemo, analizirati i prilagoditi strategiju svaki mjesec kako bismo došli do najboljih mogućih rezultata.

Želite li razvijati svoju tvrtku?
Stupite u kontakt sa stručnjakom za e-mail marketing

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Ključni pokazatelji uspješnosti za e-mail marketing su novi pretplatnici, postotak otvaranja mailova, postotak klikova na postavljane linkove te konverzije.  Ove ćemo podatke provjeravati na mjesečnoj razini kako bismo optimizirali konverzije.

Jednom tjedno premda to ovisi od poslovanja do poslovanja. Svrha e-mail marketinga je povećati svjesnost, angažman, klikove na web stranicu te na kraju, prodaju. Neke tvrtke šalju e-emailove na dnevnoj razini dok neke pošalje jednom mjesečno. Sve zavisi od vrste Vašeg poslovanja.

Jednostavno rečeno, to je niz unaprijed kreiranih e-mailova koje šaljete svojim kontaktima. Svrha takvih automatiziranih e-mailova je potaknuti kupce ili klijente da kupe ono što nudite. Stoga će naša tvrtka za Vas stvarati e-mail sekvence koje će imati dodatnu vrijednost za Vaše pretplatnike i sustavno unapređivati Vaše poslovanje.

Stručnjak za Internet marketing. Ta će osoba biti Vaš primarni kontakt i možete joj se obratiti svakim radnim danom od 9 do 17 sati. No, sadržaj e-mailova stranicu uvijek pregledava i direktorica prije nego što vam ga isporučimo kako bismo se uvjerili u najveću moguću kvalitetu.

Tako što ćemo vam poslati kratak upitnik, a ako ste na području Zagreba, dolazimo i na sastanak uživo. Nakon što ga ispunite, mi ćemo ga pregledati i analizirati. Zakazat ćemo telefonski poziv ili sastanak uživo s Vama ( na području Zagreba dolazimo na Vašu adresu) kako bismo prodiskutirali o pojedinostima i dodatnim pitanjima. Nakon toga, dodatno ćemo istražiti i razviti strategiju specifičnu za Vaš posao.

Isto tako, trudimo se barem jednom tjedno biti u kontaktu s Vama.

Tako što ćemo Vam poslati kratak upitnik. Nakon što ga ispunite, mi ćemo ga pregledati i analizirati. Zakazat ćemo telefonski poziv ili sastanak uživo s Vama ( na području Zagreba dolazimo na Vašu adresu) kako bismo prodiskutirali o pojedinostima i dodatnim pitanjima. Nakon toga, dodatno ćemo istražiti i razviti strategiju specifičnu za Vaš posao.

Isto tako, trudimo se barem jednom tjedno biti u kontaktu s Vama.

Ne morate, mi to radimo umjesto Vas. No, imate li neke posebne želje, rado ćemo ih ispuniti.

Mi ćemo umjesto Vas napisati jedinstveni sadržaj koji odgovara vrsti Vašeg poslovanja. Imamo pristup visokokvalitetnim fotografijama, dizajnerskom softveru i relevantnim izvorima novosti. Sve ćemo to iskoristiti kako bismo razvili sadržaj koji će zainteresirati i angažirati Vašu publiku.

Naravno! Vaše će kampanje pratiti stručnjak za Internet marketing na tjednoj bazi. Nadgledat će Vašu listu, otklanjati pretplatnike koji više nisu zainteresirani te optimizirati e-mailove kako bismo ostvarili najbolje moguće rezultate.

Obrazac za kontakt