O nama

U ovoj brzorastućoj industriji jedan od glavnih zadatka nam je da razmišljamo proaktivno. Naš je tim posvećen neprestanoj edukaciji na osobnom i poslovnom planu, pratimo trendove i dodajemo usluge za koje smatramo da će pomoći našim klijentima u njihovu rastu i ostvarenju ciljeva.
Isto tako, krajnji nam je cilj uspjeh i ostvarenje ciljeva naših klijenata. Ne zaustavljamo se tamo gdje bi mnoge agencije stale čak iako je potrebno uložiti nešto više rada i truda za klijentov uspjeh. Uvijek nas veseli što im možemo pomoći.
Iako se ovim područjem bavimo od 2011. godine, u posljednjih smo nekoliko godina doživjeli ubrzani rast tako da se stvarno radujemo budućnosti naše tvrtke.

Naša Misija:

Pomoći našim klijentima da dođu do željenih kupaca i klijenata, pomoći im izgraditi robnu marku u koju će ljudi vjerovati. Nismo tu samo radi privlačnog dizajna, tu smo da klijentima pomognemo u poboljšanju prodaje i u ostvarivanju njihovih ciljeva.

ŠTO DOBIVATE ZA ULOŽENI NOVAC:

  • Izgradnju robne marke (brenda) kojem će publika vjerovati
  • Kvalitetno vođenje i održavanje Facebook-a i drugih društvenih mreža
  • Izrada kvalitetne i privlačne web stranice koje prodaje ono što nudite
  • Garantirani SEO rezultati
  • Strateškog partnera kojem je Vaš uspjeh prioritet

Naš Tim

Tamara Preprović – direktor

Kao magistra međunarodnog poslovanja, Tamara ima iskustva u prodajnom i kreativnom vodstvu. Najbolje joj leži izrada strategije za društvene mreže i online marketing, osmišljavanje i izrađivanje sadržaja za reklamne kampanje, osmišljavanje pisanog sadržaja za web stranice i komunikacija s pratiteljima koju njeni klijenti obožavaju. Ima sposobnost klijentima stvoriti brendove (robne marke) koji imaju dodanu vrijednost za zajednicu.

Suosnivačica je i kreatorica internetske zajednice „Kako misliti pozitivno“ usmjerene na motivaciju za pozitivne životne promjene koje trenutno broji preko 70 000 pratitelja.

Tomislav Hajak – web developer i SEO manager

Svoju je prvu web stranicu napravio prije više od 20 godina i od tada se neprestano educira na području Internet marketinga i prodaje.

Osim što svakodnevno proučava najnovije tehnologije i načine online zarade, iskustvo u vođenju vlastitih firmi pomoglo mu je u osmišljavanju kreativnih ideja u prodaji.

Uz sve to, dugogodišnji je profesionalni bubnjar, a zbog pozitivnog pristupa poslu, klijenti jednostavno obožavaju raditi s njim.

Svjedočanstva klijenata-što drugi kažu o nama?

“Kliknuli smo na prvu s ovim ljudima. Napravili su nam reklamne kampanje na Facebooku i Instagramu koje su nam omogućile nove upite i dovele nove klijente. Imaju odlične ideje i volimo ih pitati za savjete jer imaju velikog iskustva u internet marketingu. Svaka pohvala.”

Mastermind Investments

U toj velikoj ponudi internet marketinga imao sam sreću da upoznam Tamaru i Tomislava.
Od prvoga dana su se postavili prema meni veoma otvoreno i korektno kao da rade za mušteriju koja će im donijeti bogatstvo. Uvijek točno i transparentno bez skrivenih troškova.
Laicima poput mene jednostavno objasne procese i zakone internet marketinga. Imaju odgovor na sva pitanja i ciljano rade individualnu strategiju. Uvijek su dostupni za hitne intervencije i korekcije. Uvelike su doprinijeli promociji i slušanosti mojih pjesama a sa time direktno na poslovni uspjeh.
Jedna velika, iskrena preporuka.

Kole Music
Kantautor, glazbenik

Tamara i Tomislav iz tvrtke „Kako misliti pozitivno“ omogućili su našem poslovanju profesionalno vođenje i održavanje Facebook stranice, vođenje i upravljanje reklamnim kampanjama te savjeta u vezi online marketinga. Zbog toga su nam omogućili da se fokusiramo na svoj dio poslovanja jer njihovo znanje i stručnost štede dragocjeno vrijeme. Ono što nas je najviše oduševilo je da znaju jako dobro definirati strategiju oko ciljane publike tako da prilikom rada s njima nema nepotrebnog rasipanja sredstava. Definitivno ih preporučamo.

Nekretnine Von Poll
Opatija

“Ova tvrtka radi mi na SEO optimizaciji. Jako sam zadovoljan, ljubazni su i pristupačni.”

Choose green plant j.d.o.o.
Neven, Choose green plant
Upravni odbor

Tamara i Tomislav su uložili puno vremena u edukaciju kako bi postali kompetentni i vladali materijom pivarske branše te producirali sadržaj koji je podjednako i zanimljiv i relevantan te visokog stupnja pismenosti. Kreativnog su razmišljanja u osmišljavanju postova, spremni za učenje i timski rad te jasne i unaprijed definirane strategije rada. Osim što prate trendove te dobro poznaju psihologiju društvenih mreža, donose redovita izvješća i statistiku te prijedloge za poboljšanje rada. Brzo odgovaraju na upite i uvijek su dostupni za komunikaciju s klijentom.

Dean Posnjak
vlasnik i direktor Pivovare Krigl, Koprivnica
Odlično odrađena online promocija. Ugodno i profesionalno iskustvo suradnje s Tamarom i Tomislavom. Svaka preporuka za njihov tim ljudi.
Edna H., Hrvatski Softball Savez
Upravni odbor
Suradnja s kojom sam izrazito zadovoljna (kao i s pristupom klijentu). Što se tiče usluge oglašavanja, vidi se znatni pomak, što je izvrsno. 
Martina Križanović, SmartClean

Tvrtka „Kako misliti pozitivno“ odnosno tim Tomislav i Tamara podučili su me istinskoj vrijednosti pravilnog upravljanja društvenim mrežama i Internet marketinga. Ciljani marketing, prilagođene kampanje te pažnja koju posvećuju detaljima neusporediva je s bilo kojom agencijom s kojom sam surađivala. Svakako preporučam ovaj tim pogotovo što su iznimno strpljivi i odlični slušatelji, ljubazni i  pozitivni. Njihova tehnika i talent, vodstvo i znanje vrijede svake uložene kune.

Ornela Šare
life coach

Između pet firmi koje smo kontaktirali, Tamara je uvijek bila prva na odgovoru, na sva pitanja dala brz i adekvatan odgovor, jako ljubazna i pojašnjava na naš laički jezik, razmišlja za nas i daje odgovore i rješenja koja su uvijek dala očekivane rezlultate. Topla preporuka svim budućim Klijentima …Hvala … Eugen & Branka 

“Profesionalni, stručni i vrlo ljubazni.
Zadovaljstvo nam je surađivati s Vama.”

Beauty Center Glamour