Usluge održavanja društvenih mreža

Naše usluge održavanja i vođenja društvenih mreža (marketing na društvenim mrežama) pomažu vašoj ciljanoj publici da postane svjesna kvalitete vašeg proizvoda ili usluge, grade bolje odnose, omogućuju povećanje posjeta vašoj web stranici ili trgovini te povećavaju broj upita o onome što nudite.

Povećajte svoju online prisutnost kod ciljane publike

Samo povećanje broja sljedbenika na vašim društvenim mrežama više nije relevantna stavka u marketingu. Ono što nudite potrebno je predstaviti vašoj ciljanoj publici koja je već razvila interese za sličnim proizvodima ili uslugama.
Jedan od naših glavnih ciljeva je pomoći vam da doprete do onih koje zaista zanima vaš proizvod ili usluga umjesto da se fokusiramo na nerelevantne lajkove i lažne profile. Zbog toga, usmjeravamo se prema sljedbenicima čije ponašanje, preferencije te geografski položaj odgovaraju vašim poslovnim ciljevima i željama.

Izgradnja boljih odnosa (angažman)

Kada kvalitetno i zanimljivo ciljanoj publici predstavite svoje poslovanje, veće su šanse da ona kupi vaš proizvod ili rezerviraju uslugu. Stoga je održavanje aktivne prisutnosti na društvenim mrežama ključni dio marketinške strategije.

Povećanje prometa na web stranici ili trgovini

Povećanje prometa na vašoj web stranici ili trgovini izravno utječe na prodaju i potencijalne kupce/klijente. Između ostalog, za vas kreiramo i objave i marketinške kampanje koje potiču i usmjeravaju promet na vaše web mjesto. To je izuzetno važno i zbog još jednog razloga – pokazuje Googleu kako je vaše poslovanje vjerodostojno zbog čega i vaš SEO score raste.

ŽELITE POBOLJŠATI SVOJE POSLOVANJE?

MARKETING NA DRUŠTVENIM MREŽAMA –
I vaš posao zaslužuje kvalitetan sadržaj

LANSIRAJTE SVOJU KAMPANJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

NAŠE USLUGE ODRŽAVANJA I VOĐENJA DRUŠTVENIH MREŽA (MARKETING NA DRUŠTVENIM MREŽAMA)
Usluge za male i srednje poduzetnike

ŽELITE POBOLJŠATI SVOJE POSLOVANJE?
Stupite u kontakt s nama

Marketing na Facebook stranicama

S više od 2 milijarde aktivnih korisnika mjesečno, zajamčeno je da ćete doći do svoje željene publike putem Facebook-a. Iskoristite ovu platformu kako biste poboljšali svoje poslovanje.

Marketing na Instagramu

Slika govori tisuću riječi. Ova je mreža idealna želite li predstaviti svoj novi proizvod ili uslugu. Iskoristite jednu od najutjecajnijih društvenih mreža u svijetu i počnite već danas graditi svoju publiku.

OK, krećemo!
Razgovaraj s nama

Naš proces marketinga na društvenim mrežama

1. O vašoj će se stranici brinuti profesionalno osoblje obrazovano za marketing na društvenim mrežama

Ono će u dogovoru s vama kreirati plan za marketing na društvenim mrežama te se pobrinuti za njegovo izvršenje. Isto tako, posvetit će se edukaciji o onome što nudite i biti vaš primarni kontakt. S njima možete komunicirati svakodnevno radnim danom putem e-pošte ili telefonskim pozivom.

2. Razvijanje marketinške strategije prilagođene za vaše poslovanje

Prvi korak u marketinškoj kampanji bit će istraživanje i razvoj vaše specifične strategije. Analizirat ćemo vašu konkurenciju, definirati ciljanu publiku i kupce, razviti profesionalan i kvalitetan sadržaj za objave. Također, razvit ćemo strategiju za oglašavanje te vam pružiti smjernice i savjete koji će vam pomoći da se istaknete na tržištu.

3. Izrada kalendara za sadržaj i oglase

Nakon što dogovorimo strategiju, krenut ćemo u njeno izvršenje. Razvit ćemo kvalitetni sadržaj za društvene mreže i reklamu za vaše poslovanje ako odaberete i tu uslugu. Kako bismo osigurali čim veću kvalitetu, sadržaj za društvene mreže možemo prvo pripremiti u obliku mjesečnog kalendara. Tako ćete imati priliku pregledati i odobriti sadržaj prije nego krenemo u izvršavanje.

4. Svakodnevno održavanje i optimizacija rasta

Naše usluge marketinga na društvenim mrežama uključuju i svakodnevno praćenje i optimizaciju. Pratimo aktivnosti na društvenim mrežama kao što su komentari, poruke, recenzije i slično te na njih odgovaramo u roku od 24 sata. Osim toga, upotrebljavamo i taktike za organsko privlačenje publike  kako bismo dodatno razvili vašu vidljivost na društvenim mrežama.

5. Komunikacija i izvještaji

Pripremamo i mjesečne izvještaje o uspješnosti reklamnih kampanja na društvenim mrežama. Isto tako, dogovaramo tjedne ili mjesečne sastanke kako bismo raspravljali o vašem napretku i rastu.

Zašto Vam trebaju baš naše usluge marketinga na društvenim mrežama?

1. Nema neugodnih iznenađenja

Sve radimo u dogovoru s vama. Međusobno dogovaramo strategiju i nakon što je odobrite, kreće njeno izvršenje. To zahtjeva vrlo malo napora s vaše strane jer ćemo uložiti svoj trud i vrijeme kako bismo vas oslobodili dodatnog stresa.

2. Bez rizika

Naše usluge odlikuju se visokim integritetom stoga naši klijenti vrlo brzo steknu povjerenje na temelju odrađenih zadataka.

3. Kod nas dobivate više za uloženi novac

Umjesto da plaćate astronomske cijene za marketing na društvenim mrežama, naša je cijena usluge realna tako da ostatak budgeta možete potrošiti na oglašavanje.

Želite poboljšati svoje poslovanje?
Pričajte s nama

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

REZULTATI

Jedni od ključnih indikatora rasta koje promatramo su angažman, rast sljedbenika, povećanje prometa na web stranici, konverzije. Analizirat ćemo njihov mjesečni porast i napredak kako bismo utvrdili što najbolje funkcionira za vaše poslovanje.

Ovaj je rast uvjetovan oglašavanjem, učinkovitošću samog oglašavanja i proračunom za reklamu kao i zanimljivosti samog vašeg poslovanja. Umjesto fokusiranja na veliki broj raznih sljedbenika, savjetujemo da pažnju obratite na ciljanu publiku koja će se prije angažirati s vašim poslovanjem.

 

S povećanjem ciljane publike na vašim društvenim mrežama, organski će se povećati i promet na web stranici ili trgovini.  Međutim, da biste uočili trenutačno i eksponencijalno povećanje prometa na web stranici, trebali biste rezervirati našu uslugu oglašavanja web stranice.

Ovisi o tome na koji način definirate rezultate.

Generalno gledano, rezultati su uz stalan angažman vidljivi nakon 6 do 12 mjeseci.  To je zato što je glavni fokusi naše usluge upravljanja i održavanja društvenih mreža dopiranje do većeg broja ciljane publike, bolji angažman i izgradnja povjerenja s njima, a samim time kroz vrijeme, povećanje preporuka i prodaje za vaš proizvod ili uslugu.

USLUGE

Osobe educirane na području marketinga na društvenim mrežama s velikim iskustvom rada s klijentima. Isto tako, svaki upravitelj društvenih mreža izvještava nadređene koji onda pregledavaju strategije i sadržaj prije nego se krene s izvođenjem. Tako osiguravamo da naši klijenti uvijek dobiju najbolju moguću uslugu i rješenje kompliciranijih slučajeva.

Na početku, preko telefona ili emaila pitat ćemo vas nekoliko kratkih pitanja. Nakon toga, zakazat ćemo telefonski poziv ili sastanak uživo (na području Zagreba dolazimo na vašu adresu) kako bismo dogovorili pojedinosti poslovanja. Dodatno ćemo istražiti i razviti strategiju specifičnu za vaš posao.

Ovisi o vašim željama, no uvijek je dobro pripremiti kvalitetne fotografije vašeg poslovanja kako bismo kreirali što bolji sadržaj.

Za vas kreiramo i razvijamo jedinstveni sadržaj prilagođen onome što nudite.

Da, pratimo komentare, poruke i recenzije te odgovaramo na iste u vaše ime i u dogovoru s vama.

Ako ste spremni, kontaktirajte nas odmah. Pomoći ćemo vam odabrati najbolji plan djelovanja i poslati ponudu (bez obaveza). Nakon što dogovorimo detalje (bilo telefonski ili sastankom uživo ako ste na području Zagreba), krećemo u akciju.

Potrebne su vam usluge marketinga na društvenim mrežama?
Tu smo za vas.

Obrazac za kontakt