USLUGE OGLAŠAVANJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA KOJE DOKAZANO DJELUJU

Naše usluge oglašavanja na društvenim mrežama uključuju opsežno istraživanje o vašoj ciljanoj skupini na temelju interesa, demografije, statusa, ponašanja i više. Zatim izrađujemo tekst oglasa i vizualne elemente kako bismo osigurali da su vaši oglasi ciljani samo na ljude koji su zainteresirani za ono što nudite i koji će najvjerojatnije izvršiti konverziju. Naše usluge oglašavanja na društvenim mrežama omogućit će vam da iskoristite najisplativiji ciljani oblik oglašavanja koji trenutno postoji.

oglašavanje-na-drustvenim-mrežama

Razgovaraj s našim educiranim osobljem

Naše usluge oglašavanja mogu vam pomoći u pametnom trošenju vaših  sredstava

Jeste li ste znali kako je oglašavanje na društvenim mrežama i internetu trenutno najisplativiji oblik oglašavanja?

U usporedbi s tradicionalnim načinom oglašavanja, naše su usluge oglašavanja na društvenim mrežama 3 puta povoljnije i isplativije.

Oglašavajte se isključivo ciljanoj publici

Oglašavanje na društvenim mrežama je moćno jer možete ciljati svoju publiku. Mi mam možemo pomoći da dosegnete ljude prema:

  • demografskim karakteristikama
  • na temelju interesa i ponašanja i više

Možemo vam naciljati određene dobne skupine, lokacije, ponašanja na internetu kao što je online kupnja i još mnogo toga!

Do većih poslovnih mogućnosti putem oglašavanja na društvenim mrežama

Usluge oglašavanja putem društvenih mreža povećavaju mogućnosti za vaše poslovanje. To znači da vas vaša ciljana skupina može upoznati relativno brzo te postati angažirana u vezi vašeg poslovanja, a možete povećati promet na web stranici i web trgovini.

Činjenica: Komunikacijom s našim klijentima, shvatili smo da većina računa za oglašavanje malih poduzeća nije pravilno postavljena. To rezultira bespotrebnim trošenjem novaca i neefikasnošću oglasnih kampanja. Zato izbjegnite na vrijeme takve situacije.

ŽELITE POBOLJŠATI VIDLJIVOST NA TRŽIŠTU?
Pričajte s nama

Naše usluge oglašavanja na društvenim medijima

Oglašavanje na društvenim mrežama za male i srednje tvrtke

Usluge na Facebooku

Iskoristite moć jedne od najvećih svjetskih platformi za oglašavanje kako biste došli do željene publike i povećali promet na web stranici.

Oglašavanje na Instagramu

Iskoristite jednu od najpopularnijih i vizualno najzanimljivijih društvenih mreža kako biste zainteresirali korisnike za svoje proizvod ili usluge.

Oglašavanje na Youtube-u

Nebrojeno mnogo proizvoda i usluga prodano je pomoću oglašavanja na ovoj društvenoj mreži. Zašto onda ne biste i vi video o svojim proizvodima ili uslugama stavili ispred Vaše ciljane publike?

ŽELITE POBOLJŠATI SVOJE OGLAŠAVANJE?
Pričajte s nama

Oglašavanje na društvenim mrežama: kako pružamo tu uslugu?

1. S vama će raditi osoblje educirano za oglašavanje i marketing na društvenim mrežama

Manager društvenih mreža s iskustvom u oglašavanju pomoći će vam poboljšati rezultate. Ta će osoba proučiti vaše proizvode ili usluge i zatim razviti strategiju oglašavanja te je provesti u djelo.

2. Razvijanje strategije za oglašavanje na društvenim mrežama koja pruža više mogućnosti

Nemojte uzalud potrošiti više ni jedan euro na neefikasne oglase. U dogovoru s vama, razvit ćemo strategiju oglašavanja na društvenim mrežama koja pruža više mogućnosti.

3. Izrada kalendara za sadržaj i oglase

Pomoći ćemo vam kreirati oglase na koji će zainteresirati vašu ciljanu skupinu. Za vas ćemo kreirati tekst oglasa, naslov i grafiku. Također, možemo pokrenuti više različitih oglasa na istu temu kako bismo testirali koji od njih najbolje prolazi.

4. Nadgledanje vaših oglasa i optimizacija

Nadgledamo vaše oglase svakodnevno kako bismo vam pružili najkvalitetniju uslugu.

5. Izvještaji i obavještavanje

Pripremit ćemo mjesečne izvještaje o vašim oglasima. Nakon toga, šaljemo vam ih putem e-pošte pomoću koje možemo diskutirati o uspješnosti i poboljšanjima.

Zaslužujete učinkovito oglašavanje!

Zašto su vam potrebne naše usluge oglašavanja putem društvenih mreža?

Educirani smo u oglašavanju

Svakodnevno vodimo kampanje na društvenim mrežama. Imamo iskustvo, znanje i dokazane rezultate. Razumijemo se u optimizaciju oglasa, povećanje angažmana i prometa i još mnogo toga.

Bez rizika

Naše usluge se odlikuju visokim integritetom i profesionalnošću.

Otvaramo vas prema većim mogućnostima za vaše poslovanje

Umjesto da plaćate astronomske cijene za oglašavanje na društvenim mrežama, naša je cijena usluge realna tako da ostatak budgeta možete potrošiti na oglašavanje.

Želite bolje rezultate oglašavanja?
Pričajte s nama

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

REZULTATI

USLUGE

Potrebne su vam usluge marketinga na društvenim mrežama?
Tu smo za vas.

Obrazac za kontakt

    Izbornik