MARKETING PUTEM PISANJA SADRŽAJA ZA WEB STRANICU

Naša tvrtka u ponudi sadrži i usluge pisanja sadržaja (tekstova) za web stranice. Tako ćemo vam pomoći povećati broj posjeta na vašu web stranicu (promet) koji dolazi s drugih marketinških kanala kao što su tražilice, društvene mreže i ostali kanali.

Izradit ćemo sadržaj relevantan za vaše poslovanje pomoću kojeg ćete izgraditi povjerenje kod publike što povećava mogućnosti za kupnju. Usluge uključuju izradu strategije i istraživanje ključnih riječi, pisanje sadržaja, uređivanje te ako je potrebno,  postavljanje tekstova na vašu web stranicu.

pisanje-tekstova-za-web-stranicu12

ZAŠTO JE MARKETING PUTEM PISANJA SADRŽAJA ZA WEB STRANICU TOLIKO VAŽAN?

Zato što pomoću uvjerljivog sadržaja možete doći ravno do srca publike i tako zadobiti njihovo povjerenje. Također, može vam pomoći da vaši kupci ili klijenti što bolje razumiju vaše proizvode (usluge) što pozitivno utječe na odluku o kupnji.
Evo još nekoliko razloga zbog kojih je marketing putem pisanja sadržaja za web stranicu važan:

  • Poboljšava optimizacija za tražilice (SEO)
  • Pruža bolje korisničko iskustvo vašim posjetiteljima
  • Povećava promet na web stranici
  • Povećava angažman i zanimanje za ono što nudite

Pisanje-tekstova-za-web-stranicu2

Također, marketing putem pisanja sadržaja za web stranicu dokazano utječe na poboljšanje prodaje. Tu smo da vam pomognemo.

Želite li kvalitetno napisan web sadržaj?
Veselimo se suradnji s vama

Kako izgleda naš proces marketinga putem pisanja sadržaja za web stranicu?

1. Razvijanje strategije za pisani sadržaj

 

Prvi je korak, naravno, razvijanje jedinstvene strategije. Naučit ćemo i istražiti više o vašim klijentima i kupcima te ciljanoj publici što će nam pomoći u sastavljanju relevantnog sadržaja. Osim toga, možemo razviti i blog kalendar s temama kako biste se upoznali s njima. Taj ćemo vam blog kalendar poslati na autorizaciju prije nego što objavimo pisani sadržaj.

Pisanje-tekstova-za-web-stranicu4

2. Pisanje SEO optimiziranih tekstova

 

Naš je sadržaj jedinstven za vaše poslovanje, originalno napisan i uređen. Također, za vas istražujemo i ključne riječi koje ugrađujemo u tekst kako bi se što bolje rangirali na tražilicama.

3. Pisanje članaka za blog

 

Svakako vam preporučujemo i redovito objavljivanje blog članaka koji su učinkovit način za razmjenu informacija o vašim proizvodima i uslugama. Za vas ćemo kreirati zanimljive i informativne tekstove koji su optimizirani za tražilice i dizajnirani da privuku vašu ciljnu publiku.

Pisanje-sadržaja-za-web-stranicu

Zaslužujete KVALITETAN marketing putem pisanog sadržaja

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Obrazac za kontakt

    Izbornik